STARTA EGEN LOKAL GRUPP


Information för dig som är medlem och vill starta en ny lokal grupp.

Det kan vara oerhört givande att umgås med andra som praktiserar EKIM. Du som funderar på att leda en egen grupp har dessutom fria händer att forma den som du vill! Med dagens teknologi finns det i princip inga gränser för hur mötena ska ske.

Sprid informationen om din studiecirkel på den här sidan genom att skicka e-post med följande information:


 • Namn
 • Kontaktuppgifter
 • Mötestid/plats (om det inte finns, skriv bara att du vill starta en grupp)
 • Eventuellt ett par rader kring vad gruppen handlar om.


Håll det kort! Har du mycket information att dela med dig av, bifoga gärna en pdf, eller infoga en länk till hemsida eller blogg.


CIRKLAR/KURSER PÅ NÄTET


Nätverket på Facebook
Nätverket har en sluten grupp på Facebook. Gå med genom att logga in på Facebook och söka på "Nätverket EKIM" eller klicka här.


En online EKIM studiegrupp på Facebook

Vi träffas:

Vardagar 6.30 och 9 för dagens lektion och läsning av textboken.
Vardagar kl 8 för fördjupning av dagens lektion.
Vardagar kl 11 läser vi textboken. 

Mer information: ekimtillsammans.sehttps://www.facebook.com/groups/ekimtillsammans

Kontaktperson Anna Åberg anna.aberg@annaaberg.se, annaaberg.se


Ett Psykosyntesperspektiv på EKIM
Denna kurs är delvis nätbaserad. Lars Gimstedt är psykosyntesterapeut och kursledare i Linköping. Det finns flera alternativ för deltagande. Mer information hittar du här.


Klostrets EKIK-zoom-grupp
Carina Hansson fortsätter att leda den dialog-grupp runt En kurs i kärlek, som har pågått sedan ht 2021. Läs mer.

Trettioen Dagar med Hell of a Ride
Ett träningsprogram på nätet som syftar till att återfinna livets spontanitet. Kursen, som varar i trettioen dagar, är baserad på principerna i En Kurs i Mirakler. Man behöver dock inte ha studerat den för att vara med. Klicka här för mer information.


Ulla Wallin:

 • Varje vardag på nätet, kl. 06 och 18.30 under 2023 kommenterar och pratar jag runt Textboken via Google Mail. Skicka ett mail till info@levandeigladje.se om du vill vara med. Innerligt välkommen.

 • Varje dag som mail: Du får ett mail med kommentarer på Textboken.

 • FÖRLÅTELSE-skolan på nätet: En gång/månad håller jag i en nät-kurs, fredag kväll och lördag. Vi djupdyker ner i vårt välsignade kärleksbudskap EKIM i samtal, övningar och processer. Innerligt välkommen käraste du.
  (Förlåtelse-skolan finns också i fysisk form, se nedan under Lokala grupper.)
  All min verksamhet går i donationsform. 070-309 38 56. Se mer info på min hemsida www.levandeigladje.seAwakening Together.

Jag planerar att göra självstudiematerialet för Awakening Together under 500 dagar. För mer information och anmälan se awakening-together.org. Skulle vilja ordna en studiegrupp här Sverige online.
Intresserade hör av er till Pia.Toremar@mirakelkursen.se


LOKALA GRUPPER RUNT OM I SVERIGE


Göteborg


Du som är intresserad av att gå med i en EKIM-grupp och bor i närheten av Göteborg eller i Västra Götaland, här har du din chans. Vi träffas var fjortonde dag hemma hos någon i gruppen. Vi förbereder oss inför träffarna genom att läsa ett kapitel i arbetsboken och sedan diskuterar vi detta. Om du är intresserad kontakta Barbro på tel 073- 500 72 85 eller barbrovk@gmail.com . (Just nu är gruppen inte aktiv.)


Jönköping


Studiegrupp av EKIM och UYM (Unwind Your Mind Back To God, David Hoffmeister). Vi träffas varannan söndag eftermiddag kl 15.00. Välkommen att kontakta Ingrid och Bo Jonsson. Tel: 070-588 00 95


Karlshamn


Vi är en grupp som studerar Ekim tillsammans och träffas varannan måndag i jämna veckor. Du är välkommen att höra av dig.

Ken Lentonsson, 0456-218 15


Katrineholm/Flen/Eskilstuna


Du som är intresserad av en studiegrupp i mellersta Sörmland, är välkommen att höra av dig. Elsa Laurell, elsa.laurell@live.se, 015-79 30 40


Kungälv


Hej!

Jag heter Lena och jag vill starta en grupp i Kungälv.

Vill du fördjupa dig i undervisningen, få hjälp med hur du kan tillämpa undervisningen praktiskt i din vardag, har frågor eller en önskan om att träffa likasinnade? Jag vill starta en grupp och vi träffas i Kungälv. Välkommen att  kontakta mig genom att bli medlem i min facebook grupp: En Kurs i Mirakler med Lena: https://www.facebook.com/groups/1058160135526825 eller via mail. Lena Glimmerfjord, glimmerfjordlena@yahoo.com .


Linköping


Dialog-grupp EKIM + En kurs i kärlek. Onsdagar jämna veckor 19-21. lars.gimstedt@mirakelkursen.se


Lund


Gruppledare: Kajsa Stenhammar

Mötesplats: Krafts Torg 12 A i Lund (i Lunds Stifts lokaler)

Mötestid: Varannan torsdag, jämn vecka, kl 19-21.

Våren 2023 start 12 januari.

Om gruppen: Vi startade upp i september 2022 och är 5-6 personer som träffats under hösten. Vi har börjat läsa i Textboken tillsammans, pratar mycket om livet och Kursen och delar med oss av våra egna erfarenheter.

Intresserad av att veta mer? Maila kajsa.stenhammar@gmail.com


Malmö


Vi är en grupp som träffas centralt i Malmö varannan onsdag och vi tar gärna emot nya medlemmar!

Intresserade är varmt välkomna att höra av sig till Anders Melin (andersmelinmalmo@gmail.com)


Norrköping/Söderköping


I Norrköping har vi en ACIM-grupp med samling varannan söndag kl 17.30–20.00. Inbjudan till dig som söker en andlig och kärleksfull gemenskap. Du hälsas varmt välkommen! ACIM-gruppen i Norrköping. info@gunillawigertz.se
Facebook: EKIM (En Kurs i Mirakler) i Norrköping 


Norrköping


EKIM-grupp i Norrköping

Vi är sedan 27/8-22 en studiegrupp i Folkuniversitet, S:t Persgatan 95, i Norrköping, vilket innebär att vi får vara i en ljus och modern lokal centralt i Norrköping (med parkeringshus bredvid) utan kostnad för vare sig lokalen eller deltagandet. Dessutom finns fika-automat att tillgå. Vi träffas varannan lördag klockan 10:00 och läser och samtalar om ett stycke ur Kursen som bestämts innan. Vi är noga med att alla ska komma till tals. Vi tillämpar en form av "sharing". Efter träffen som varar cirka 2,5 timme kan de som vill ta en lunch på stan tillsammans. Nya deltagare är hjärtligt välkomna. Du som vill vara med, kontakta

Karin Björklund (karinbjorklund5@gmail.com) eller Henrik Åberg (henabe@gmail.com)


Ruda


Jag har en grupp som studerar Ekim och Ekik sedan många år tillbaka. Vi träffas för närvarande cirka en gång i månaden hemma hos varandra. Nya deltagare är välkomna att höra av sig.

Med vänlig hälsning, Carina Hansson

Solgården 124 Gillberga, 579 95 Ruda (ligger mellan Oskarshamn och Fagerhult)

carina.b.hansson@gmail.comwww.stateofgracesweden.net, 070-7126824

 

Stockholm


Välkommen till En Kurs i Mirakler, Torsdagar ojämna veckor kl 19:15 - 21:15 med start 28/2 - 2019

Lokal: Fritidsföreningen NBN, Björngårdsgatan 1 (T- bana  Mariatorget i Stockholm)

 

Stockholm


Vi är en grupp i Stockholm som studerar Kursen tillsammans. Vi har nu utrymme för fler deltagare. Om du är intresserad kontakta Staffan på mejl lagergren3@hotmail.com eller telefon 0707566612.

 

Sätra


Du som vill studera En Kurs i Mirakler med Leena har möjlighet onsdagar i jämna veckor.

Start: Onsdagen den 8 september (hemma hos Leena), tid kl. 17.30 - 20.00.
Vi träffas varannan vecka, jämna veckor. Både de som har studerat kursen och de som är nybörjare är välkomna. Jag bor i Sätra ca. 25min från T-centralen med tunnelbana linje 13 mot Norsborg. Leena Lehtinen, 08 - 883758, leena.mirakler@gmail.com


Strömsund


Jag har studerat kursen under många år nu och undrar om intresse finns inom Strömsunds kommun att träffas någon eller några gånger i månaden där vi delar våra erfarenheter i en studiegrupp. Sören Sehlin, 072-731 06 06


Sundsvall


I Sundsvall träffas vi en liten men hängiven grupp kurselever en gång i månaden. Nya medlemmar är hjärtligt välkomna!

Hör av er till Magnus Bohlin, 070-614 41 21


Söderköping/Norrköping


För vår ACIM-grupp, se under Norrköping


Tyringe


Ulla Wallin:

FÖRLÅTELSE-skolan på plats i mitt hem i Tyringe:En gång/månad håller jag i en kurs i mitt hem då vi samlas kring EKIM i samtal. övningar och process. Du är med fredag 18.30 - lördag eller hela helgen fredag 18.30 till söndag 14. Kurs, mat och logi mitt hem. All min verksamhet går i donationsform. 070-309 38 56. Se mer info på min hemsida www.levandeigladje.se


Valje


Måndagar ojämna veckor träffas en grupp i Karlshamn. Torsdagar jämna veckor träffas en grupp i Valje. Medlemmarna kommer från hela Blekinge och östra Skåne. Kontakta oss vid intresse. Ken och Renée Lentonsson, 0456-218 15


Ödeshög / Omberg


Öninge Wetter 20, 599 91 Ödeshög. Vi bestämmer tillsammans hur vi vill gestalta studiet. Meddela ditt intresse till mig, Klas Dahlberg via sms: 0701513971 eller mail: dahlberg45@hotmail.com